Hogyan lelkesítsd a vőlegényed az esküvőszervezés alatt? II. rész

A tegnapi cikkünkben annak próbáltunk utánajárni, hogy mivel lehet lelkesíteni azt a vőlegényt, akinek esze ágában sincs lelkesedni az esküvőszervezés macerái iránt. (Ha lemaradtál róla, IDE kattintva elolvashatod.)

Ma arról fogunk beszélni, hogy mit tegyél, ha a vőlegényedben van hajlandóság arra, hogy részt vegyen az esküvőszervezésben, csak éppen nem tudja, hogy hogyan...

 

ALAPSZABÁLYOK:

 

  1. A vőlegényt csak olyan feladatokba érdemes bevonni, amiket szívesen csinál, ellenkező esetben egy fél órás probléma megoldása is három hétig fog tartani, tele szájhúzogatással, fenék rugdosással és idegőrlő veszekedéssel.
  2. Minden vőlegény ért valamihez, ami jól hasznosítható az esküvőszervezés során, neked csak rá kell jönnöd arra, hogy mi is ez!
  3. Minden vőlegénynek van olyan kedvelt elfoglaltsága vagy szenvedélye, ami hatékonyan bevonható az esküvőszervezésbe.
  4. Nem az a cél, hogy a vőlegény MINDENBEN segítsen, hanem az, hogy érezze, az ő véleménye és akarata is fontos, ő is hozzátesz valamit életetek legszebb napjának megszervezéséhez.

35198155_1025342430975059_1781899420493676544_n.jpg

HOGYAN TALÁLD MEG A VŐLEGÉNYEDHEZ LEGINKÁBB PASSZOLÓ FELADATOKAT?

 

Ha a pasid egy valódi informatikai zseni, aki imád programokkal és kódokkal bíbelődni, kérd meg, hogy szerkesszen egy hiper-szuper-mega-brutál modern esküvői honlapot, rajta a kapcsolatotok történetével, automatikus üzenetet küldő regisztrációs űrlappal, interaktív térképpel és amit csak el tud képzelni. Jó pár hétre garantáltan le tudod kötni ezzel és még élvezni is fogja!

Ha inkább a grafikai programokban jártas és erős kreatív, tervezői vénával rendelkezik, akkor kérd meg, hogy készítse ő a meghívótokat és az egyéb grafikai anyagokat (asztalszám, névkártya, ültetőtábla stb.), vagy állítson össze egy kisfilmet a legjobb fotóitokból.

Ha az ereiben is zene csordogál a vér helyett, akkor nyugodtan rábízhatod a zenekar vagy a dj kiválasztását, valamint a bulira szánt számok listájának összeállítását. Olyan lelkesedéssel fogja belevetni magát, hogy öröm lesz nézni.

Ha egy filmőrülthöz készülsz feleségül menni, akkor kérd meg, hogy keressen ötleteket a tematikus esküvőre, vagyis arra, hogy hogyan lehetne becsempészni a kedvenc filmes karaktereit és témáit a dekorációba és a kiegészítőkbe. Amiatt nem kell aggódnod, hogy a pasid Star Wars őrülete tönkreteszi az általad megálmodott rózsaszín habos-babos romantikát, mert egy-két apróságnál úgysem fog tovább jutni, néhány fénykard vagy egy Yoda mesteres álarc a fotózáshoz pedig igazán elfér a legelegánsabb vintage dekoráció mellett is.

Ha vasárnaponként ki sem lehet robbantani a Forma-1-es közvetítések elől, mindent tud a motorokról, lóerőkről és köbcentikről, akkor bízd rá az esküvői autók kiválasztását. Bérelhet luxus sportkocsit vagy egy oldtimert - hadd érezze kicsit különlegesnek magát, végső soron ez az ő Nagy Napja is!

Ha imád motorozni vagy bringázni, akkor menjetek két keréken helyszíneket és éttermeket nézni, a szolgáltatókkal találkozni. Sokkal szívesebben kísér el a találkozókra, ha közben a szenvedélyének hódolhat.

bride-and-groom-768594_1280.jpg 

UGYE ÉRTED MÁR A LÉNYEGET?
A vőlegényt leginkább azzal tudod lelkesíteni, ha olyan feladatot adsz neki, amiket egyébként is szívesen, lelkesen csinál. Vagyis ha összekötöd a kellemeset a hasznossal!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr7414067393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása