Elindult a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubja - csatlakozz!

Örömmel jelentjük: elindult a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubja, a BoldogZsák - egy zsáknyi boldogság exkluzív zárt csoportja a Facebookon (IDE KATTINTVA éred el)

Az elmúlt másfél évben több mint 1000 menyasszony esküvői készülődését figyeltük és segítettük, s ezalatt rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtöttük össze. Láttuk azt, hogy milyen sokan szenvednek a megbízhatatlan szolgáltatók és a "minden lében két kanál" rokonok miatt, akik egyenesen megkeserítik az esküvőszervezést, mert a saját elképzeléseiket próbálják a menyasszonyokra erőltetni. Nincs is annál fájóbb, amikor a menyasszonyok azért nem valósítják meg az esküvővel kapcsolatos álmaikat, mert a rokonság leszólja azokat, mert úgy gondolják, hogy ilyesmit "nem ILLIK" vagy "nem SZOKÁS" csinálni.

Összeszorul a szívünk, amikor az elkeseredett menyasszonyok azt mondják, hogy legszívesebben lefújnák az esküvőt, meg se hívnák a saját szüleiket vagy nagyszüleiket, alig várják, hogy "vége legyen ennek a rémálomnak". Szörnyű, hogy szomorúsággal, haraggal, dühvel és stresszel telik meg az az időszak, aminek az örömről és a boldogságról kellene szólnia. 

Azért hoztuk létre a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubját, mert szeretnénk segíteni a menyasszonyoknak, hogy megszervezzék álmaik esküvőjét anélkül, hogy végig stresszelnék a készülődés hónapjait. 

 

Elég sok tapasztalatot gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy tanácsokat adjunk a megbízható szolgáltatók kiválasztásához, a teendők menedzseléséhez és a kotnyeles rokonság leszereléséhez. Sőt, van még egy szupererőnk is: ismerünk egy csomó stresszűző kézműves technikát, amiket nektek is örömmel megtanítunk. Nem számít, hogy van-e kézügyességed, az a fontos, hogy átéld az alkotás örömét! A saját kézzel készített esküvői dekorációk és kiegészítők garantáltan elfeledtetik veled a bosszantó körülményeket.

Képzeld csak el, hogy milyen szívmelengető lenne, ha nem a sablonos virágcsokor-bor kombinációval lepnéd meg a szüleidet, hanem te magad készítenél nekik olyan szülőköszöntő ajándékokat, amelyek az életen keresztül emlékeztetik őket arra a napra, amikor a kislányukból feleség lett! 

 

MIÉRT ÉRDEMES CSATLAKOZNI?

 

1. Heti rendszerességgel kapsz hasznos, gyakorlatias ÚTMUTATÓKAT, amelyek segítik a stresszmentes esküvői készülődést. Ha most csatlakozol, letöltheted a Stresszmentes esküvő 1. - Hogyan válassz megbízható szolgáltatókat című szuper praktikus e-bookot! (Kattints a képre és még több infót tudhatsz meg arról, hogy mit tartalmaz a könyv és hogyan töltheted le)

 

2. Megtanulhatsz egy csomó egyszerű stresszűző kézműves technikát, amelyekkel nem csak a feszültséget vezetheted le, de saját kezűleg készíthetsz néhány kisebb esküvői dekorációt és kiegészítőt is.

3. Folyamatos lelki támogatást kapsz a menyasszonytársaidtól és tőlünk is, ha elakadnál vagy nehézségbe ütköznél.

4. Nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg a BoldogZsák - Egy zsáknyi boldogság termékeit és te leszel az ELSŐ, aki értesül az új kollekciókról és az akciókról!

5. Nagy kedvezménnyel vehetsz részt a workshopjainkon, ahol megtanítunk arra, hogy hogyan készítsd el a saját esküvői csokrodat, hogyan szerezz ÉLETRE SZÓLÓ örömet a szüleidnek, a vőlegényednek vagy a vendégeidnek.

6. Rendszeresen sorsolunk ki AJÁNDÉKOKAT a Klubtagok között - most például Harmath Artemisz Esküdj című könyvét, amely tartalmaz "mindent, amit egy menyasszonynak feltétlenül tudni kell" - ha MOST csatlakozol, te is MEGNYERHETED!

 

Kattints a képre és csatlakozz a Klubhoz!

 

MIBEN KÜLÖNBÖZIK EZ A TÖBBI CSOPORTTÓL? 

 

1. Nem engedjük be a szolgáltatókat

Úgy látjuk, hogy a legtöbb esküvői csoportban a menyasszonyokat privát üzenetekben zaklató szolgáltatók miatt romlik meg a hangulat és mérgesednek el az indulatok. A menyasszonyok már félnek kiposztolni a kérdéseiket és a problémáikat, mert azonnal lerohanja őket 20-30 szolgáltató az ország minden tájáról, akár akarják, akár nem. Egyes szolgáltatók a "köszönöm, de nem kérem" válaszból sem értenek, továbbra is inzultálják a menyasszonyokat. Nálunk ilyen biztosan nem lesz!

 

2. Nálunk senki nem fog zaklatni

A BoldogZsákos Menyasszonyok Klubjában is kérhetsz ajánlásokat a menyasszonytársaidtól, de nem kívánatos, zaklató üzeneteket biztosan nem fogsz kapni senkitől, pláne a hiéna típusú szolgáltatóktól! Erre nagyon figyelünk!

 

3. Nem hiszünk a "szokás"-okban, "illik"-ekben

Gyakran látjuk azt is más csoportokban, hogy a menyasszonyok azért nem mernek kiposztolni egy-egy extrémebb ötletet (például egy fekete menyasszonyi ruhát vagy a gyerekmentes esküvő tervét), mert félnek attól, hogy a többiek "megszólják" őket, rosszindulatú kommenteket kapnak, miszerint ilyet nem "ILLIK" vagy nem "SZOKÁS" viselni, enni, inni, csinálni. A BoldogZsákos Menyasszonyok Klubjához csak olyan menyasszonyok csatlakozhatnak, akik nyitottak és elfogadóak, tiszteletben tartják mások ízlését és vágyait, s akik velünk együtt hisznek abban, hogy az esküvőt nem a hagyományok vagy a rokonság elvárásai szerint kell megszervezni.

 

4. Nálunk nincs tabu téma

Nincs még egy olyan terület, ahol annyira sok tabu és sztereotípia uralkodna, mint az esküvőszervezés. A menyasszonyok attól szenvednek a legjobban, hogy a környezetükben mindenki megpróbálja rájuk erőltetni a tökéletes esküvővel kapcsolatos elképzeléseit, mindenki bele akar szólni abba, hogy mit és hogyan kellene csinálnia. A legrosszabb, hogy nem tudják kinek és hol kiadni a mérgüket, elmondani a bánatukat, panaszaikat. Ha eleged van a jövendőbeli anyósodból vagy a saját anyádból, úgy érzed, senki nem támogat, nálunk biztosan megértésre találsz. Nem nevetjük ki és nem hurrogjuk le az elképzeléseidet - még akkor sem, ha kisnyulakat akarsz reptetni a szertartáson -, sőt, biztatni fogunk, hogy váltsd valóra az álmaidat, bármilyen extrémek is azok! Hiszen ilyen nap csak egy van az életedben!

 

5. Stresszoldó technikákra tanítunk

Szeretnénk, ha nyugodtak és örömteliek lennének a készülődés hónapjai, ezért megtanítunk arra, hogy hogyan rázd le a "minden lében két kanál" rokonságot és hogyan tartsd az irányításod alatt a szervezést, anélkül, hogy közben megbolondulnál. Szeretnénk, ha 50 év múlva arra emlékeznél, hogy ez volt életed legboldogabb időszaka! És azt is szeretnénk, ha lenne néhány kézzel fogható, maradandó emléked az esküvődről, amiket te készítettél, amikben bármikor gyönyörködhetsz, s amiket akár a saját lányodnak is továbbadhatsz! Nem számít, hogy van-e kézügyességed, velünk biztosan örömet találsz az alkotásban!

 

HOGYAN CSATLAKOZHATSZ?

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9513049818

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása