Miért nem engedünk be esküvői szolgáltatókat a csoportunkba?

Az elmúlt napokban különösen megszaporodott azoknak az esküvői szolgáltatóknak a száma, akik szerettek volna csatlakozni a csoportunkhoz, a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubja - a stresszmentes esküvőért közösségéhez.

 

Mivel nincs időnk és lehetőségünk mindenkinek külön írni, ebben a cikkben magyarázzuk meg azt, hogy MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE a szolgáltatókat a csoportunkba.

 

1. A csoport célja az, hogy segítséget nyújtson a MENYASSZONYOKNAK a stresszmentes esküvő megszervezéséhez. Posztjaink, cikkeink, letölthető anyagaink stb. KIZÁRÓLAG a menyasszonyok számára érdekesek és hasznosak. Szolgáltatóként te nem sokat tudsz profitálni belőlük - kivéve, persze, ha az a célod, hogy "ellopd" őket és a saját oldaladon publikáld. Volt már ilyenre példa, úgyhogy emiatt fokozottan elővigyázatosak vagyunk.

 

2. Szeretnénk egy olyan egyedülálló menyasszony-közösséget létrehozni, ahol nincsenek tabuk, mindenki bátran és őszintén elmondhatja a véleményét - akár a szolgáltatókkal kapcsolatban is. Persze, más csoportok is biztatják erre a menyasszonyaikat, mi viszont úgy látjuk, hogy az őszinte véleménykinyilvánítások a legtöbb esetben agresszív kommentháborúhoz vezetnek a szolgáltatók és a menyasszonyok között. Hogyan is segíthetnénk a stresszmentes esküvőszervezést, ha ilyen stressz-veszélynek tennénk ki a csoportunk tagjait?

 

3. Több tucat esküvői csoport van, ahova beengedik a szolgáltatókat. Bár a csoportok jelentős részében szabályozzák valamilyen módon a reklámozást, a szolgáltatók mégis mindig megtalálják a módját annak, hogy magukat hirdessék. Szóval, ha szolgáltatóként szeretnéd hirdetni magad, akkor van rá lehetőséged, csatlakozz a többi csoporthoz, ahol több ezer vagy tízeres menyasszonyt érhetsz el. Ha nem találsz magadnak megrendelőket, akkor az nem azért van, mert nem kerülhetsz be a mi alig néhány száz fős kis közösségünkbe.

 

4. A stresszmentesség jegyében szeretnénk a menyasszonyaink számára biztosítani azt is, hogy a szolgáltatók ne zaklassák őket! Sajnos hiába is vannak más csoportokban szabályok, azt látjuk, hogy a szolgáltatók a legkevésbé sem veszik figyelembe azokat. A múltkorában például az egyik csoportban egy menyasszony kifejezetten zsákvászon örökcsokrot keresett. Mire kommentelhettünk volna (lévén, hogy mi vagyunk az egyetlenek, akik kizárólag zsákvászonból készítenek örökcsokrokat), már ajánlotta magát az összes selyem-, szatén-, habrózsa-, harisnyavirág-, szárazvirág-, horgoltvirág- stb. csokorkészítő, nem kevés bosszúságot okozva ezzel a menyasszony. Sőt, többen is küldtek neki kéretlen privát üzenetet. És ez csak egy példa a sok közül arra, hogy hogyan viszik túlzásba a szolgáltatók a nyomulást.

 

5. Küldetésünk (többek között), hogy megtanítsuk a menyasszonyokat arra, hogy hogyan válasszanak maguknak megbízható szolgáltatókat. Ha te is ilyen vagy, akkor biztos lehetsz abban, hogy a BoldogZsákos Menyasszonyok Klubja - a stresszmentes esküvőért csoport menyasszonyai meg fognak téged találni - anélkül is, hogy erőszakosan rájuk telepednél. Vagyis láthatod: nem ellened dolgozunk, hanem érted (is)!

Köszönjük a megértésed!

some_sun_andvitamin_sea_7.png

 

HOGYAN SZŰRJÜK KI A CSOPORTBA JELENTKEZŐ SZOLGÁLTATÓKAT?

 

1. Egyrészt a csoport nyilvánosan is elérhető leírásában is benne van, hogy KIZÁRÓLAG menyasszonyok részére létrehozott közösségről van szó, ahova a szolgáltatók nem kerülhetnek be - elég beszédes a tény, hogy ennek ellenére is rengeteg szolgáltató próbál bejutni. (Vajon mi a rosszabb: az, hogy el sem olvassák a leírást, vagy az, hogy elolvassák, de nem értik meg?)

 

2. Minden jelentkező profilját leellenőrizzük! Igen, mindenkiét! Ez borzasztóan időigényes és sziszifuszi munka, de mégis megtesszük, mert szeretnénk a menyasszonyaink számára garantálni a csoport szolgáltató-mentességét. Szóval, leellenőrizzük a jelentkezők profilját, munkahelyét, csoporttagságait, családi állapotát. A házasságban élőket (-né utótaggal a nevükben) pedig ellenőrzés nélkül tiltjuk. Miért akarsz a BoldogZsákos MENYASSZONYOK Klubjához csatlakozni, ha már nem vagy menyasszony?

 

3. Ha valamilyen félreértés folytán mégis bekerülne egy szolgáltató, azonnal kizárjuk, ha ez kiderül róla, nyilvánosan vagy privát üzenetben zaklatja a menyasszonyainkat.

 

Ha menyasszonyként olvastad végig ezt a cikket, egyetértesz az elveinkkel és szeretnél egy egyedülálló, szolgáltató-mentes közösség tagja lenni, ahol hasznos tanácsokat kapsz az esküvőre való lelki és mentális felkészüléshez, akkor IDE KATTINTVA csatlakozhatsz hozzánk! 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr7814096457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása