A tökéletes nászajándékot keresed?

A romantikus amerikai filmek gyakran űznek viccet a nászajándékokat bontogató ifjú feleségekből. Ugye neked is ismerős a jelenet? Ül a boldog ara a barátnők és a vendégek gyűrűjében, és sorra nyitogatja ki az ajándékdobozokat. Az első salátástálnál még örömmel kiált fel: nahát, pont ilyenre volt szükségem! Aztán kibontja a következő dobozt és mit lát? Egy ugyanolyan tálat! Nagy nevetés tör ki - sebaj, legalább lesz belőle kettő! Majd jönnek az újabb és újabb dobozok, újabb és újabb salátástálakkal - a nevetés szép lassan elhalkul, helyét átveszi az udvarias, ám kissé erőltetett mosoly, végül pedig a kínos fészkelődés. Nézőként jól szórakozol ezeken a jeleneteken, de menyasszonyként vagy esküvőre meghívott vendégként te sem szeretnél átélni hasonlót.

 

Nyugi, nem is fogsz! Segítünk a TÖKÉLETES nászajándék kiválasztásában!

 

Ma már nem azért adunk nászajándékot, hogy támogassuk az ifjú házasokat a közös életük elkezdésében. A legtöbb párnak erre már nincs is szüksége, hiszen évek óta együtt élnek (talán már gyerekeket is nevelnek), megvan mindenük, amire egy családi háztartásban szükség lehet, beleértve a salátástálat, a botmixert és az ágyneműhuzatot is.

 

Tudtad?
Egy 16-17- századi holland legenda szerint egy gazdag lány
egy szegény fiút választott magának, ezért az apja kitagadta.
A vőlegény barátai gyűjtést szerveztek az ifjú párnak, hogy segítsenek
nekik beszerezni a legfontosabb háztartási felszereléseket.
Egyes források szerint erre az esetre vezethető vissza
a nászajándékozás szokása.

 

A meghívó átadásakor általában jelezni is szokták, hogy nem várnak mást, csak egy pénzzel teli borítékot. A pár kérését illik tiszteletben tartani, de ha igazán közel állnak hozzád a friss házasok és szeretnél nekik valamilyen SZEMÉLYRE SZABOTT meglepetéssel kedveskedni, nyugodtan adhatsz egy KREATÍV, EGYEDI, KÜLÖNLEGES apróságot is (a pénz mellett, természetesen!)

Ha még nem találtad meg a tökéletes nászajándékot, olvass tovább, mert adunk néhány tuti tippet, amivel biztos, hogy mosolyt csalhatsz a vőlegény és örömkönnyeket a menyasszony arcára!

 

DÍSZÍTETT MENYASSZONY-VŐLEGÉNY ÜVEGEK

 Hogy legyen mivel koccintani az 50. házassági évfordulón!

A stílusosan díszített menyasszony-vőlegény üvegek nem csupán finom italokat tartalmaz(hat)nak, hanem egy különleges is időkapszulát rejtenek. Azért adod őket az ifjú párnak, hogy:

  • az elkövetkező 50 év minden egyes pillanatában emlékezzenek arra, hogy mennyire boldogok voltak a Nagy Napon
  • különleges díszei legyenek a közös családi otthonnak
  • tanúi legyenek a házasság legfontosabb eseményeinek
  • őrizzék a család életének legszebb emlékeit
  • legyen mivel koccintaniuk az Aranylakodalmukon!

Gondolj csak bele, hogy mennyire szívmelengető lenne, ha az 50 éves házassági évfordulójukon is azokkal az italokkal koccinthatnának, amelyeket nászajándéka kaptak - nem beszélve arról, hogy az üvegek menyasszony és vőlegény ruhát "viselnek", pontosan olyat, amilyet ők is viseltek fél évszázaddal korábban, a Nagy Napon!

Ha küldesz nekünk egy képet a menyasszony ruhájáról vagy megírod, hogy milyen különleges ismertetőjele van az ifjú párnak, akkor úgy díszítjük az üvegeket, hogy biztosan önmagukra ismerjenek bennük! 

Ha kérdéseid vannak, írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre. IDE KATTINTVA pedig nézegethetsz még képeket az eddig elkészült menyasszony-vőlegény üvegekről, sőt, adunk néhány tippet azzal kapcsolatban is, hogy hogyan/kinek/miért érdemes ilyen különlegességet ajándékozni! (Gondoltad volna például, hogy tökéletes szülőköszöntő ajándék is lehet belőle?)

 

UPDATE! 
Az idei esküvőszezonban elértük a kapacitásaink határait, ezért 2017. augusztus 1-jétől pár hónapig csak ELŐRENDELÉSEKET tudunk felvenni. Ha ősz végi, téli vagy 2018-as esküvőre készülsz, érdemes már most leadnod az előrendelésed, hogy biztosan teljesíthessük a kívánságodat! 

 

 

DÍSZÍTETT MENYASSZONY-VŐLEGÉNY POHARAK

 Hogy jobban csússzon első korty pezsgő a friss házasoknak!

A menyasszony és vőlegény ruhába "öltöztetett" pezsgőspoharak különleges kiegészítői a nagy napnak. Szerepük nem pusztán csak dekorációs, hiszen az ifjú pár a szertartás és a vacsora során is többször koccint egymással, a szertartásvezetővel, a ceremóniamesterrel, a tanúkkal, az örömszülőkkel és a vendégekkel is. A díszített poharak igazán egyedivé és stílusossá tehetik ez a szép szokást - na, és milyen jól mutatnak majd a fotókon! Pláne, ha eleve rusztikus vagy vintage stílusban tartják az esküvőt.

Gondolj csak bele, hogy milyen remekül passzolnak a zsákvászonnal és csipkével díszített poharak a természetben, tóparton, domboldalon, búzatábla közepén vagy falusi udvarban rendezett szertartások sajátos hangulatához, de akkor is jó választás lehet, ha a pár "spórolós" esküvőt tart. Biztosan hálásak lesznek azért, hogy csempészel egy csipetnyi kreativitást a nagy nap kelléktárába!

Jelenleg három pezsgőspohárszettünk van készleten, ezeket láthatod az alábbi fotókon  de szívesen készítünk poharakat egyéni elképzelés alapján. Akárcsak az üvegek esetében, itt is van lehetőség arra, hogy a pár különleges ismertetőjegyeit beledolgozzuk a poharak "öltözékébe", csak írd meg, hogy milyen ismertetőjegyet szeretnél viszontlátni a poharakon. Akár egy fotót is küldhetsz a menyasszony ruhájáról, hogy a pohár minél inkább hasonlítson rá.

Ezt a kedves kis csokornyakkendős és tüllszoknyás pohárpárost kifejezetten ajánljuk a jó értelemben vett paraszti romantika kedvelőinek. Különlegességük az egyszerűségükben, visszafogottságukban, természetességükben rejlik. Nem lehet velük mellélőni! 

 

Ez a pohárszett az elegánsabb esküvők tökéletes kiegészítője lehet, ahol inkább a selyem dominál. A hatalmas "abroncsos" szoknyát viselő menyasszonypohár kifejezetten illik a "nagy felhajtáshoz", megkoronázza a sok vendég gyűrűjében kimondott boldogító IGEN-t.

 

Két fél = EGY EGÉSZ! Ha jól megfigyeled, láthatod, hogy a poharakat díszítő rózsák egy szívet formálnak, ezáltal pedig kifejezik a pár egyesülését a szerelemben! Ha az esküvő egyébként is úszik a romantikában, tegyél rá még egy lapáttal, hidd el, hálásak lesznek érte!

 

Más elképzeléseid vannak? Írj a boldogzsak@boldogzsak.hu címre és teljesítjük a kívánságodat!

 

UPDATE! 
Az idei esküvőszezonban elértük a kapacitásaink határait, ezért 2017. augusztus 1-jétől egy-két hónapig csak ELŐRENDELÉSEKET tudunk felvenni. Ha ősz végi, téli vagy 2018-as esküvőre készülsz, érdemes már most leadnod az előrendelésed, hogy biztosan teljesíthessük a kívánságodat! 

 

Ha díszített menyasszony-vőlegény poharat választasz, olyan nászajándékot adhatsz, amely

  • valóban különleges, egyedi, kreatív, nem akad párja sehol!
  • mosolyt csal a vőlegény arcára és örömkönnyeket csalogat elő a menyasszony szeméből!
  • feldobja az esküvői fotókat - a menyasszony egy menyasszonyruhába öltöztetett pohárral a kezében? Kell ennél több a rendkívül stílusos esküvői fotókhoz?
  • örök emlék lehet az ifjú párnak életünk nagy napjáról! Ez azért is fontos, mert csak nagyon kevés tárgyat tudnak megőrizni az esküvőjükről, a poharak viszont garantáltan időtállóak - akár még az aranylakodalmukon is koccinthatnak ezekből!
  • az otthonuk dísze lehet, amelynek csodájára jár majd mindenki, aki megfordul náluk!
  • hagyományt teremthetnek, hiszen ezekkel koccinthatnak minden házassági évfordulón és a család minden fontos ünnepén!

Ugye milyen jó lenne, ha a sablonos ajándékok helyett ilyen szívmelengető, különleges élményeket adnál?

 

-----------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr6612984096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása