Téli esküvőre készülsz?
Van 8 érvünk arra, hogy miért TÖKÉLETES VÁLASZTÁS ez a szett, ha TÉLI ESKÜVŐRE készülsz!

1. Az élővirág könnyen megfázik ebben a zord időben, a zsákvászonból készült örökcsokor viszont 40 év múlva is ugyanilyen frissen pompázik. 

2. Mivel a hideg nagyon megviseli az élővirágot, lehet, hogy két csokorra lesz szükséged: egy a fotózásra, egy a szertartásra. Bármilyen ügyes is a virágosod, biztosan nem tud két teljesen egyforma csokrot készíteni. Ráadásul télen az élővirágok választéka is szegényesebb.

01-zsakvaszon-eskuvoi-csokor-csokortarto-uveg.png

3. Ha szerencsétek lesz, vastag, puha hólepel borítja majd a tájat, amihez kiválóan passzol a Hófehér Varázslat fantázianevű csokor. Ha mégsem kedvez az időjárás, akkor maga a szett teremti meg az esküvőre a varázslatos, télies hangulatot. 

4. A fehér a menyasszony színe! A sűrű szövésű zsákszalagból készült csokrot hófehér selyemszalag és organza díszíti, közöttük pedig aprócska fehér gyöngyök csillognak – bármilyen ruhád is legyen, ez a csokor tökéletesen illik hozzá!

5. Életed párjára is gondoltunk: a szett tartalmaz egy csinos vőlegénykitűzőt is, ami a csokor anyagából készült, így kifejezi az összetartozásotokat. #forevertogether

feher-gyuruparna-orokcsokor.png

6. Ha megrendeled a csokrot, a gyűrűpárnát és a vőlegénykitűzőt AJÁNDÉKBA adunk egy csodaszép csokortartó üveget, aminek nem csak a szertartáson és a vacsorán veheted a hasznát, de később az otthonod dísze is lehet, őrzi a csokrodat mindörökké!

7. A csokor az esküvő legkockázatosabb “szereplője”, hiszen nem lehet hónapokkal korábban kiválasztani vagy elpróbálni. A fotózás vagy a szertartás reggelén fogod először megpillantani. Gondoltál már arra, hogy mi lesz, ha nem tetszik? Kicserélik ingyen? Lesz idő újat csináltatni? Lesz elég friss virág egy másik csokorhoz? Túl sok aggodalom ez életed egyik legboldogabb napjára! Rendeld meg a zsákvászon csokrot még ma, és az esküvőd előtti éjszakán nem lesz más dolgod, csak szépre aludni magad! 

feher_gyuruparna_zsakvaszon.png

8. A szett minden darabját kézzel (és sok-sok szeretettel) készítettük. EGYEDI, kézműves termékeinknek biztosan nem akad párja sehol.

Nem győztünk meg?

Nézd meg az interaktív bemutatónkat!

 

-----------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr9112976062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása