Miért olyan drága az örökcsokor? III. rész

Cikksorozatunk első két részében bebizonyítottuk, hogy az örökcsokornak nem ára van, hanem értéke! Mit jelent ez? Ha BoldogZsák menyasszonyi csokrot veszel, nem csupán egy örökcsokrot kapsz, hanem egy örökre szóló emléket és egy generációról generációra örökíthető családi hagyományt, melynek az értéke felbecsülhetetlen!


Ugye te sem sokallnál 18-26 ezer forintot azért, hogy:

 

  • az ötven éves házassági évfordulótokon is ott legyen veletek UGYANAZ a csokor, amit az esküvőd napján vittél magaddal az oltár elé?
  • vagy azért, hogy láthasd a lányodat (sőt, akár még az unokádat is), aki UGYANAZZAL a csokorral a kezében mondja ki a boldogító igent, ami a te kezedben volt életed egyik legszebb napján.

Ha ebből a nézőpontból vizsgáljuk, azt is mondhatnánk, az örökcsokor minden pénzt megér!

De ha ez nem lenne elég meggyőző, van még pár ütős érvünk arra, hogy miért éri meg százszorosan is az árát az örökcsokor! Nézzük csak a listát!

 

Mit kapsz ezért a pénzért?

 

Nem csupán egy örökcsokrot, hanem:

 

A BoldogZsák örökcsokrai egyediek, megismételhetetlenek, mindig egyetlen példányban készülnek a menyasszony személyes igényeinek, ízlésének megfelelően! A te csokrod csakis a TIED, biztosan nem fogsz vele találkozni máshol/másnál! Tudjuk, hogy sok olyan szolgáltató van, aki futószalagon gyártja a csokrokat, készít legalább 40-50 darabot, melyeknek legfeljebb a színe különbözik, egyébként TELJESEN EGYFORMÁK. Mi nem tartozunk közéjük! És őszintén bízunk abban, hogy te sem tartozol azok közé a menyasszonyok közé, akik megelégszenek a tömegtermékkel, a tucat-csokrokkal, vagyis valami olyasmivel, ami mindenki másnak is van.

Az esküvő egyszeri, megismételhetetlen esemény egy pár életében. Mindenki azt szeretné, ha különleges lenne, tükrözné az ízlését és a személyiségét. A tervezés-szervezés során minden egyes apró részletet nagy odafigyeléssel választasz ki. Hányszor változtattad meg a tortadíszt, mert rájöttél, hogy a marcipánmenyasszony ruhája nem passzol a cukormázhoz? A vőlegényed talán nem érti, hogy mi a különbség az ekrü, a tojásfehér, a  krémfehér és a hófehér között, ahogyan azt sem, hogy miért agyalsz hónapokig az abrosz, a szalvéta és a szalvétagyűrű színén, de te pontosan tudod, hogy a varázslat ezekben az aprócska részletekben rejlik, mert csakis így lehet minden olyan tökéletesen harmonikus, mint amilyennek megálmodtad! Ha ezekre az apróságokra ilyen nagy figyelmet fordítasz, a csokor esetében miért választanál “TESCO-gazdaságos” megoldást? 

Tényleg olyan csokrot szeretnél, amilyet bárki megrendelhet bármelyik kínai webáruházból vagy az igénytelen hazai szolgáltatók sokaságától? Miért választanál olyan csokrot, amilyen TÖBB EZER menyasszonynak van, ha választhatsz olyat is, amilyet EGYEDÜL NEKED készítünk az egész világon?

csakneked2-01.jpg

Mi a garancia arra, hogy nem készítjük el kétszer ugyanazt a csokrot? A zsákvászon! Ellentétben a selyemmel vagy a habrózsával, a zsákvászon nehezen megmunkálható anyag, aprólékos figyelmet és sok-sok türelmet igényel – ha akarnánk, sem tudnánk két teljesen egyforma csokrot, de még két teljesen egyforma rózsát sem készíteni!

 

Ugye belátod már, hogy örökcsokornak nem ára van, hanem ÉRTÉKE!

 

-------------------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr712976332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása