Miért olyan drága az örökcsokor? I. rész

A menyasszonyi fórumokon gyakran felmerül a kérdés, hogy miért olyan drága az örökcsokor? A “drága” persze relatív fogalom, hiszen van, aki a háromszorosát is gond nélkül ki tudná fizetni érte és olyan van, aki már az összeg negyedétől is hüledezni kezd. Mégis úgy látjuk, az érdeklődők többsége soknak tartja az árakat. Ennek valószínűleg az az oka, hogy nem tudják, hogy pontosan mit is kapnak ezért a pénzért. 

 

Mi most eláruljuk! 

 

Ebben a cikksorozatban kíméletlenül őszinték leszünk, kicsit turkálunk a pénztárcákban (a sajátunkban éppúgy, mint más szolgáltatókéban vagy a tietekben) és röpködnek majd a nullák is, de a végére tisztára mossuk a mocskos anyagiakat és a körülöttük lévő félreértéseket. Mindemellett bebizonyítjuk azt is, hogy nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül a csokor, hanem az, hogy mennyit ér!

 

Mennyi is az annyi? 

 

Játsszunk nyílt lapokkal! Kezdjük rögtön azzal, hogy lerántjuk a leplet a saját árainkról.
BoldogZsák örökcsokrai – a mérettől függően – 18 000 és 26 000 Ft között mozognak.

De nézzük meg egy kicsit konkrétabban is:

  •  A 8 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 18 000 Ft (pl. a Tűzrőlpattant menyecske)
  •  A 12 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 24 000 Ft (pl. a Hófehér varázslat)
  •  A 16 cm átmérőjű hungarocell félgömb alapra készült örökcsokor 26 000 Ft (pl. a Jégvirág)
  •  A csepp alakú, leomló örökcsokor szintén 26 000 Ft-ba kerül (pl. a Krémes puncs)

A mérettáblázat segít a viszonyításban

UPDATE! 
Az idei esküvőszezonban elértük a kapacitásaink határait, ezért 2017. augusztus 1-jétől pár hónapig csak ELŐRENDELÉSEKET tudunk felvenni. Ha ősz végi, téli vagy 2018-as esküvőre készülsz, érdemes már most leadnod az előrendelésed, hogy biztosan teljesíthessük a kívánságodat! 

MENNYI??? 

 

Igen, jól látod, pontosan ennyi.  Most még lehet, hogy soknak tartod, de ha továbbolvasol (az ingyen van!), rá fogsz jönni, hogy nagyon is megéri az árát!

 

Mit kapsz ezért a pénzért?

 

Nem csupán egy örökcsokrot, hanem: egy örökre szóló emléket! 

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény egy pár életében, a gyűrűkön, a fotókon és a videókon kívül mégis alig marad belőle valami, amit évekkel később is kézbe lehet venni, ami bármikor felidézheti a legszebb nap emlékét. Az örökcsokor árának sokszorosát fizeted ki olyan dolgokért, amiket azonnal “elpusztít” a násznép (például a torta és a vacsora), vagy aminek a szépségét csak pár óráig élvezheted csupán (például a helyszín, a dekoráció vagy a zene).

Gondolj bele, mennyit fizetsz a ruháért, amit csak egyetlen egyszer (akkor is csak pár óráig) viselsz az életedben, aztán vagy visszaadod (ha bérelted), vagy eladod, vagy bedugod a szekrény mélyébe porosodni.

Az esküvő általában több milliós költséget jelent, amelynek a csokor a töredéke csupán. Egy ilyen nagy kiadás mellett – melynek jelentős részét egyébként is múlandó, pillanatnyi dolgokra fordítjátok –  pár ezer forint aligha számít, pláne, ha ezért cserébe valami marandót kaptok. Már csak azért sem érdemes a csokor árán spórolni, mert az élővirág sem sokkal olcsóbb, mint az örökcsokor.

SŐT, több olyan virágost is ismerünk, akik 20 ezer Ft alatt nem készítenek menyasszonyi csokrot élővirágból. Hiába fizetsz érte ugyanannyit, az élővirágcsokor 2-3 napon belül biztosan a kukában végzi. Az örökcsokor azonban kiállja az idő próbáját, nem hervad el, nem megy tönkre, nem kell kidobnod, visszaadnod vagy a szekrénybe rejtened. A csokortartó üveggel együtt a lakásotok egyik legékesebb dísze lesz.  Még az aranylakodalmatokon is a csodájára fognak járni a vendégek!

Ugye milyen szép lenne, ha az 50 éves házassági évfordulótokon is ott lenne veled UGYANAZ a csokor, amit az esküvőd napján vittél az oltár elé? Az örökcsokrot nem csak pár órára veszed meg, hanem legalább 50 évre! Ha kiszámolod, ez azt jelenti, hogy évente körülbelül 300-500 Ft-ot kellene fizetned érte! Ez nem is olyan nagy összeg egy életre szóló emlékért, ugye?

 

Az örökcsokornak nem ára van, hanem ÉRTÉKE!

 

 

Nem győztünk meg? Sebaj! Kövesd a cikksorozatot, mert van még pár ütős érv a BoldogZsákban!

 

-------------------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr5512976234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása