Miért olyan drága az örökcsokor? II. rész

Elindult a cikksorozatunk amelyben választ adunk az egyik leggyakoribb kérdésre, amit a menyasszonyok feltesznek az örökcsokorral kapcsolatban: “miért olyan drága?” Szeretnénk bebizonyítani, hogy nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyibe kerül az örökcsokor, hanem az, hogy mennyit ér!

Az első részben nem csak lerántottuk a leplet a saját árainkról, de rámutattunk arra is, hogy hosszútávon érdemes róluk gondolkodni. Az örökcsokor ugyanis befektetés, ami legalább 50 évre szól – sőt, a mai cikkből kiderül, hogy még tovább is! Lehet, hogy egyszerre soknak tűnik az a 18-26 ezer Ft, amibe az örökcsokraink kerülnek (az ár a mérettől függ), de ha 50 évre elosztod, akkor te is beláthatod, hogy ez évente csupán 300-500 Ft-os költséget jelent! 

Mennyit fizetsz azért, hogy a mennyasszonyi ruhádat pár órán keresztül viselhesd? És azért, hogy jóllakasd a vendégeidet? Ugye, hogy ez nem is olyan nagy összeg egy kézzel fogható, örök emlékért életetek egyik legszebb napjáról? 

De ha ez nem lenne elég meggyőző, van még pár ütős érvünk arra, hogy miért éri meg az árát az örökcsokor! Nézzük csak a listát!

 

Mit kapsz ezért a pénzért?

 

Nem csupán egy örökcsokrot, hanem:

Volt idő, amikor a lányok az édesanyjuk, sőt, a nagymamájuk menyasszonyi ruhájában mentek férjhez. Ma már olyan gyorsan változnak a divattrendek, hogy ennek a gyönyörű tradíciónak szinte elképzelhetetlen a folytatása. Bármennyire is szereted az anyukádat, biztosan nem szívesen viselnéd a ruháját, ahogyan a lányod sem szívesen viseli majd 20-30 év múlva a tiedet.

Az esküvői csokor viszont valószínűleg soha nem megy ki a divatból és mindig lesz igény arra is, hogy örök emlékként megmaradjon. Miért ne vihetné a lányod is UGYANAZT a csokrot az oltárhoz, amit te vittél pár évtizeddel korábban? Nem csak a csokrot adhatnád tovább a lányodnak, hanem vele együtt a boldogságodat is átörökíthetnéd, a csokor ugyanis, egy másik hagyomány szerint, a boldogság szimbóluma! A zsákvászonból készült örökcsokor garantáltan kiállja az idő próbáját, nem kopik el és nem fakul meg, 50 év múlva is ugyanolyan színekben pompázik majd, mint ma! Különleges technikát használunk a készítéséhez, aminek köszönhetően biztosan nem potyognak le róla az apró díszítőelemek sem.

lanyodnak-01.jpg

Ha a lányodnak (vagy a fiad szíve választottjának) adod az örökcsokrod, olyan családi hagyományt teremthetsz, ami átível a generációkon és mindörökre összeköt titeket. Ugye milyen szívmelengető érzés lenne, ha még az unokád is UGYANAZZAL a csokorral a kezében mondaná ki a boldogító igent, ami a te kezedben volt életed egyik legszebb napján?

 

Az örökcsokornak nem ára van, hanem ÉRTÉKE!

 

-------------------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr3212976302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása