Miért ilyen drága az örökcsokor? IV. rész

Folytatódik a cikksorozatunk, amelyben kivesézzük a menyasszonyok egyik leggyakoribb problémáját az örökcsokorral kapcsolatban, nevezetes azt, hogy drágának tartják! Habár nem panaszkodhatunk a megrendeléseket illetően, az sem titok, hogy sokkal több érdeklődőnk van, mint ahányan végül tőlünk rendelnek csokrot. Általában az ár az, ami annyira "elriasztja" az érdeklődőket, hogy végül a BoldogZsák egyedülálló, megismételhetetlen örökcsokrai helyett rendelnek egy olcsóbb, silányabb minőségű tucat-csokrot az AliExpresszről vagy egy kevésbé igényes szolgáltatótól. Ezért döntöttünk úgy, hogy leszámolunk a csokor árával kapcsolatos sztereotípiákkal, hogy ti is belássátok, az örökcsokornak nem ára van, hanem ÉRTÉKE!

A cikksorozat első részében (ITT OLVASHATOD) bebizonyítottuk, hogy ha az ár/érték/tartósság arányt nézzük, akkor az örökcsokor az esküvő egyik LEGOLCSÓBB tétele! Az örökcsokrot ugyanis nem csak egyetlen napra veszed meg, hanem LEGALÁBB 50 ÉVRE! Az örökcsokor az egyetlen olyan esküvői kiegészítő, amely még az Aranylakodalmatokon is ott lehet veletek, pont úgy fog tündökölni, mint a Nagy Napon! Ha így számoljuk, ez azt jelenti, hogy évente kb. 300-500 Ft-ot kell fizetned érte. Ugye ez nem is olyan nagy ár egy életre szóló emlékért az esküvődről? (Nem beszélve arról, hogy 50 év múlva 300 Ft annyit fog érni, mint ma 3 Ft!)

A cikksorozat második részében (ITT OLVASHATOD) bemutattuk az örökcsokor "felhasználásának" egyik legkülönlegesebb módját. Sokan azt hiszik, hogy az örökcsokornak semmi "haszna" nincs az esküvő után, csak porosodik a szekrényen. Ők azok, akik nem tudják, hogy az örökcsokorral egy generációról generációra ívelő családi hagyományt lehet teremteni, pont úgy, mint régen a menyasszonyi ruhával.

Ma már szinte senki nem veszi fel az Édesanyja ruháját a saját esküvőjén, mert az kimegy a divatból, mire sor kerülhetne rá. Ezzel szemben a Édesanyja vagy a Nagymamája örökcsokrát biztos, hogy bármelyik menyasszony örömmel tartaná a kezében az oltár felé vezető úton, mert az soha nem veszít a szépségéből!

Ugye milyen szívmelengető lenne, ha a lányod és az unokád is a te csokroddal a kezében mondaná ki a boldogító igent? Add tovább gyerekeidnek a csokrod, örökítsd át a boldogságod!

A harmadik részben (ITT OLVASHATOD) pedig valami olyasmiről írtunk, ami egészen biztos, hogy minden menyasszony számára nyilvánvaló, de ha örökcsokrot kell választaniuk, mégis hajlamosak elfeledkezni róla:az esküvő egyszeri, megismételhetetlen, különleges élmény, a TE Nagy Napod, amikor nem elégedhetsz meg a használt vagy tucatszámra gyártott termékekkel, nem választhatsz "TESCO-gazdaságos" megoldást! 

Az "olcsó" örökcsokor általában futószalagon készül, a gyártók nem veszik figyelembe a menyasszonyok ízlését, kívánságait, személyiségét. Elkészítenek legalább 30-40 ugyanolyan csokrot, s te maximum csak azt tudod eldönteni, hogy lila vagy rózsaszín legyen-e. Tényleg egy olyan csokrot szeretnél ötven évig őrizgetni a nagy nap emlékeként, amilyet legalább 100 másik feleség is őrizget? Vagy belátod, hogy ehhez a rendkívüli naphoz rendkívüli csokor illik, olyan, amilyenből csak egyetlen egy darab készül az egész világon!

 

Ugye, te is azok közé az igényes menyasszonyok közé tartozol, akik az esküvőjük napján NEM elégszenek meg a tömegtermékekkel, az olcsó kínai gyártmánnyal, az igénytelenséggel? 

 

Szerintem ezek után már te is érzed, hogy valóban nem az számít, hogy mennyibe kerül az örökcsokor, hanem az, hogy mennyit ér! De ha esetleg még mindig nem győztünk meg arról, hogy miért érdemes inkább tőlünk rendelni, mint a Wishről, az eBayről vagy azoktól a szolgáltatóktól, akik SOKKAL alacsonyabb árakon kínálják a csokrokat, akkor olvasd el a negyedik érvünket is!

Ha tőlünk rendelsz, nem csupán egy örökcsokrot kapsz, hanem személyre szabott figyelmet és törődést. Olyan különleges bánásmódot, amivel az esküvőszervezés során valószínűleg csak ritkán találkozol.

 

Miért?

 

A családtagjaid, barátaid az elején nagyon készségesen segítenek mindenben, lesik a kívánságaidat és ők maguk is ötletelnek, mert valóban szeretnék, ha különleges lenne az esküvőd napja! A kezdeti lelkesedés azonban hamar elszáll, ami nem is csoda, hiszen - valljuk be őszintén - számukra nincs olyan nagy tétje ennek a napnak, mint számodra. Egy darabig türelmesen asszisztálnak melletted a végeláthatatlan ruhapróbák során, meghallgatják veled a hatvankilencedik zenekart is, és kissé feszülten ugyan, de ott ülnek melletted, miközben te az 1001 esküvői marcipándísz című könyvet lapozgatod oda-vissza. Előbb-utóbb azonban biztosan indulatos szóváltás kerekedik köztetek, például amikor megelégelik, hogy három nap alatt ötödjére változtatod meg az abrosz színét: először ekrüt választasz, majd tojásfehérre cseréled, aztán rájössz, hogy a krémszínű jobban illik a dekorációhoz, majd mégiscsak visszatérsz az ekrühöz, amit nem sokkal később újra lecserélsz a vajszínűre... és így tovább a végtelenségig. Bármennyire is szeretnek, nem érthetik meg, hogy ezek az apróságok miért olyan fontosak neked! Mi viszont pontosan tudjuk, hogy a varázslat ezekben a picike részletekben rejlik! 

A hozzánk forduló menyasszonyok egyik legnagyobb problémája az, hogy teljesen egyedül érzik magukat az esküvőszervezés terheivel, nem számíthatnak a barátnőikre, családtagjaikra, a párjukra, de néha még a választott szolgáltatókra sem igazán. Ezer és egy rémtörténetet hallottunk már azokról a szolgáltatókról, akik az utolsó utáni pillanatban mondták le a megbízást, vagy rosszabb esetben szó nélkül eltűntek. Gyakori az is, hogy napokig nem lehet elérni őket, vagy nem olyan színvonalú, minőségű szolgáltatást nyújtanak, mint amilyet a menyasszonyok elvárnának a pénzükért.

Pedig az esküvő nem játék! 

 

Egyetlen menyasszony sem engedheti meg magának azokat az "olcsójános" szolgáltatókat, akik nem váltják valóra a tündérmesét, amiről kislánykora óta álmodik! 

 

Mi hiszünk abban, hogy minden menyasszony megérdemli a különleges bánásmódot. Ha azt mondod, hogy kék színű csokrot szeretnél, nem csak visszakérdezünk, hogy milyen legyen az a kék (türkiz, égszínkék, azúr, királykék stb.), hanem küldünk színmintákat is, sőt, átbeszéljük veled a teljes esküvői dekorációt, mert szerintünk a csokornak passzolnia kell a helyszínhez, a dekorációhoz, a ruhához, a szemed színéhez és a személyiségedhez is!

 

Abban a pár hétben, amíg a csokrodat készítjük, mi leszünk a legbizalmasabb barátnőid, akiknek elmondhatod az esküvővel kapcsolatos félelmeid, akikkel megoszthatod a legtitkosabb vágyaid. Mi NEM azért dolgozunk, hogy legyen egy "akármilyen" csokrod, hanem azért, hogy ez a csokor képviseljen mindent, ami Te vagy, jelképezze a boldogságotokat és a szerelmeteket. Ha már vannak határozott elképzeléseid arról, hogy milyen csokrot szeretnél, természetesen nem fogunk lebeszélni róla, de ha nincsenek (ez a gyakoribb!), akkor az együttműködést egy hosszú-hosszú beszélgetéssel fogjuk kezdeni, amikor a szalvéta színétől kezdve a harisnyatartód stílusáig mindenről kikérdezünk. Szeretnénk minél jobban megismerni és minél többet megtudni életed nagy napjáról, mert csakis így készíthetünk olyan csokrot, amitől örömkönnyek szöknek a szemedbe, bármikor is pillantasz rá.

A készítés során is folyamatosan tartjuk veled a kapcsolatot, menet közben küldünk fázis fotókat és videókat, hogy még időben szólhass, ha valamin változtatni szeretnél. Számunkra a te elégedettséged és boldogságod a legfontosabb, ezért az utolsó gyöngyszem helyét is pontosan egyeztetni fogjuk veled! S persze mindeközben elmondhatod nekünk az összes aggodalmad és dilemmád, amely felmerül benned az esküvőszervezés során. 

Hidd el, vannak menyasszonyok, akik egy ponton túl már fizetnének is azért, hogy valaki meghallgassa őket - vagy egyáltalán felvegye nekik a telefont. 

 

Neked mennyit ér meg a személyre szabott törődés és gondoskodás, miközben életed legfontosabb napjára készülsz? 

 

És ha pluszba jár hozzá egy garantáltan egyedi örökcsokor is? 

-----------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr6913016578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása