"Mire jó a menyasszonyi csokor?"

Már majdnem feladtuk, amikor kiderült, hogy VAN EGY TITKOS FÉLELME a szertartással kapcsolatban: RETTEG ATTÓL, hogy egyedül kell végigvonulnia az oltár felé vezető úton, miközben minden rokona, ismerőse és barátja őt nézi. Az édesapja sajnos már nem tudja bekísérni és más férfi rokon sincs, aki vállalhatná a feladatot. Kiderült, hogy:

  • fél attól, hogy megbotlik és hasra esik a ruhában
  • fél attól, hogy remegni fognak a lábai
  • fél attól, hogy elvörösödik, égni fognak a fülei és hatalmas piros foltok lesznek a dekoltázsán - mint mindig, amikor zavarban van
  • fél attól, hogy nem tud majd mosolyogni, mert reszketni fog a szája széle
  • fél attól, hogy olyan idiótán fogja lóbálni a karjait, mint egy pattanásos tinédzser, aki nem tud mit kezdeni a hirtelen hosszúra nőtt végtagjaival.

Azt mondta, jó lenne, ha meg tudna kapaszkodni valakiben. Vagy VALAMIBEN.

 

Mi ekkor már tudtuk a választ a "Mire jó a menyasszonyi csokor?" kérdésre. Hát, pont erre! Leköti a kezeidet, támaszt nyújt, segít megkapaszkodni a feszült helyzetben

Hidd el, ennek a menyasszonynak az aggodalmai nem rendkívüliek.Lássuk be, ha csak nem gyakorlod rendszeresen a nagy tömeg előtti szereplést/megjelenést (vagyis nem vagy ünnepelt sztár!), te sem vagy felkészülve arra, hogy a nagy napon folyamatosan több tucat szempár szegeződik majd rád. Emiatt pedig zavarban leszel, feszengeni fogsz. Kell valami, amiben megkapaszkodhatsz- legalább addig, amíg odaérsz az oltárhoz, s a vőlegényed a kezét nyújtja feléd.

-----------

Ugye nem akarod, hogy a megbízhatatlan és amatőr esküvői szolgáltatók miatt RÉMÁLOMMÁ váljon életed legszebb napja? KATTINTS IDE vagy A KÉPRE és töltsd le az INGYENES útmutatónkat, amiből megtudhatod, hogy mire kell figyelned, ha szolgáltatókat választasz! ⤵⤵⤵

ingyenes_ajandek_masolata_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://boldogzsak.blog.hu/api/trackback/id/tr2813016560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövess minket!

3-2-facebook-png-pic-thumb.png   instagram_png10.png  pinterest-badge-logo-82c89a5e42-seeklogo_com.png  Képtalálat a következőre: „youtube icon png”  Képtalálat a következőre: „email icon png”

 

BoldogZsák a Facebookon is!

süti beállítások módosítása